ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

 • Home
 • Νέα
 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                                            ΚΥΡΙΑΚΗ, 09-03-2020

  Αγαπητοί Γονείς,

  Ο Δήμος Διονύσου επιβεβαίωσε,στην επίσημη ιστοσελίδα του, το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή τουΔιονύσου. Πρόκειται για πατέρα μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου,οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό σε νοσοκομείο των Αθηνών. Εν συνεχεία, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την αναστολήλειτουργίας μόνο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου γιαπροληπτικούς λόγους από την Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 έως και την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020.

  Μετάταύτα, με αίσθημα υψηλής ευθύνης για την υγεία των παιδιών μας και όλων μας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  Πρώτον, οι παραπάνω μαθητέςτου γονέα που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό ΔΕΝ φοιτούν στο δικό μας Φροντιστήριο.

  Δεύτερον, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 8-3-2020 απολύμανση όλων των χώρωντου Φροντιστηρίου με εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση απολυμαντικό.

  Τρίτον, σε κάθε τάξη του Φροντιστηρίου μας υπάρχειειδικό αντισηπτικό διάλυμμα καθαρισμού για τους μαθητές και τους διδάσκοντες καθώς και έχει αυξηθεί η συχνότητα καθαρισμού όλων των χώρων του Φροντιστηρίου μας.

  Τέταρτον, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., οχώρος και οι αίθουσες του Φροντιστηρίου μας αερίζονται τακτικά και συνεχώς κάθεμέρα.Πέμπτον, για το διάστημα από 09-03-2020 έως 22-03-2020, για λόγους καθαρά προληπτικούς, παρακαλούνταιθερμά οι γονείς και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, πουείναι ταυτόχρονα και μαθητές του Φροντιστηρίου μας, να ΜΗΝ προσέρχονται στο Φροντιστήριό μας για τα προγραμματισμένα μαθήματά τους. Διαβεβαιώνουμε τους γονείς και τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου που φοιτούν στο Φροντιστήριό μας ότι θα υπάρξει σύντομα πρόβλεψη για το πώς θα καλυφθούν εκπαιδευτικά οι δύο (2) βδομάδες μαθημάτων που δεν θα παρακολουθήσουν οι παραπάνω μαθητές.

  Τέλος, η ενημέρωση γονέων που είναι προγραμματισμένη μέσα στο Μάρτιου θα αναβληθεί σε νέες ημερομηνίες που θα σας ανακοινωθούν σύντομα στηνεπίσημη ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου μας καθώς και στα e-mail επικοινωνίας που μας έχετε δώσει.

  Για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλ.6973053745.

  Με εκτίμηση, ΚΙΜ HEDLEY