• Μάθετε Αγγλικά με άγγλους!Μάθετε Πραγματικά Αγγλικά με την ομάδα καταρτισμένων, Αγγλόφωνων καθηγητών μας

  Μάθετε περισσότερα...

 • Νέος χώρος στη ΔροσιάΟ ανανεωμένος, μοντέρνος χώρος διδασκαλίας μας εγγυάται την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία

  Μάθετε περισσότερα...

 • Reading Club!Ελάτε στην Ομάδα Ανάγνωσής μας! Εξοικειώστε το παιδί σας με τα βιβλία από μικρή ηλικία. Οι εβδομαδιαίες αυτές συναντήσεις διευρύνουν το λεξιλόγιο των παιδιών και τους δίνει ιδέες για συζήτηση. Βοηθούν επίσης τα παιδιά να αγαπήσουν την ανάγνωση στα Αγγλικά.

  Μάθετε περισσότερα...

 • Επιτυχία στις εξετάσεις IELTSΤο English Centre προσφέρει σεμινάρια που διδάσκονται από Άγγλους καθηγητές και είναι ειδικά σχεδιασμένα με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και στρατηγικών που χρειάζεστε για να πετύχετε υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις IELTS.

  Μάθετε περισσότερα...

 • Σπουδες στο εξωτερικόΤο English Centre σας προσφέρει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών για την είσοδό σας στα καλύτερα Βρετανικά και αγγλόφωνα πανεπιστήμια για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές ή καλοκαιρινά τμήματα.

  Μάθετε περισσότερα...

 • Ελάτε στα καλοκαιρινά τμήματα!Το νέο μας καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά στο χώρο μας στη Δροσιά. Εδώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικιλία δραστηριοτήτων στην Αγγλική γλώσσα, με στόχο να αποκτήσουν άνεση στον προφορικό λόγο στα Αγγλικά.

  Μάθετε περισσότερα...

Ελάτε στην Ομάδα Ανάγνωσής μας!

Εξοικειώστε το παιδί σας με τα βιβλία από μικρή ηλικία. Οι εβδομαδιαίες αυτές συναντήσεις διευρύνουν το λεξιλόγιο των παιδιών και τους δίνει ιδέες για συζήτηση. Βοηθούν επίσης τα παιδιά να αγαπήσουν την ανάγνωση στα Αγγλικά.

Μάθετε περισσότερα...

Επιτυχία στις εξετάσεις IELTS!

Το English Centre προσφέρει σεμινάρια που διδάσκονται από Άγγλους καθηγητές και είναι ειδικά σχεδιασμένα με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και στρατηγικών που χρειάζεστε για να πετύχετε υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις IELTS.

Μάθετε περισσότερα...

Νέα
Θέλετε να μάθετε περισσότερα?
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Το κέντρο μας

Το κέντρο μας δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει μια διαφορετική προσέγγιση στη διδασκαλία των Αγγλικών στην Ελλάδα. Όλοι μας οι καθηγητές γεννήθηκαν και σπούδασαν στο εξωτερικό, γεγονός που εγγυάται τη χρήση πραγματικών Αγγλικών στην τάξη, και όλα τα μαθήματά μας διεξάγονται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στόχος μας είναι όχι μόνο η επιτυχία στις εξετάσεις, αλλά και να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επικοινωνούν αποτελεσματικά και με σιγουριά στα Αγγλικά, καθώς επίσης και αγαπήσουν εφ’όρου ζωής την Αγγλική γλώσσα και τον Αγγλικό πολιτισμό.

Μάθετε περισσότερα...

Ακολουθήστε μας

Αρχιεμπισκόπου Χρυσάνθου 3
Δροσιά ΤΚ 145 72

τ: 210 8010 938
κ: 697 305 3745

f: 210 8010 939
e: [email protected]